akoesTIG® Screens 2019-05-13T07:28:42+00:00

akoesTIG® Screens wand- of plafondsysteem

Zoekt u een balvast akoestisch wandsysteem of plafondsysteem in sportaccommodaties of gelijkwaardige ruimtes? Dan zoekt u de akoesTIG® Screens! Hiermee kunnen we eenvoudig een aanzienlijk geluidsabsorptieoppervlak realiseren in uw ruimte, doordat ze in groot formaat leverbaar zijn.

Onderhoudsvrije akoestische screens met opdruk

De akoesTIG® Screens zijn opgebouwd uit een 60 mm diep framewerk met klemprofiel waartussen we een sterke bekleding spannen. De bekleding is bedrukbaar met elke gewenste afbeelding. U mag zeggen wat erop komt! U kiest hiermee voor een onderhoudsvrij systeem dat veelal toegepast wordt bovenlangs wanden. Door de vrijheid qua afmetingen en bedrukkingen realiseert u bovendien een extra esthetische aankleding.

akoesTIG® Screens worden veelal toegepast in:

  • sportaccommodaties
  • zwembaden
  • scholen
  • kinderdagverblijven
  • utiliteitsgebouwen
  • gezondheidszorg
  • overheidsgebouwen
  • call centers
  • etc.
Download productblad

Ultiem Sportalternatief in vakantieperiodes!

Bent u bezig met een renovatieproject, waarbij het niet lukt om de gymzaal, sportzaal of sporthal vrij te plannen van gebruik? Wij bieden u een alternatief! Lees verder

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met akoesTIG® Screens

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons