sporTIG® Scheidingswand 2019-04-19T12:54:43+00:00

sporTIG® Scheidingswand

Onze nieuwste innovatie regelt de akoestiek in binnensportruimtes optimaal!

TIG Akoestiek biedt u een scheidingswand voor sporthallen/-zalen die bekende problemen definitief oplost. Het geluids- en akoestiekprobleem in middenzalen of gedeelde zaaldelen in sporthallen bestaat hiermee niet meer.

Via een sleutelschakelaar bedient u heel eenvoudig de wand van kunstleer. Zo regelt u snel en effectief de akoestiek in verschillende delen van de zaal dankzij deze geoctrooieerde, modulair opgebouwde scheidingswand. De wand is niet alleen geschikt voor sporthallen en -zalen. Ook voor zwembaden, kantines en multifunctionele ruimtes tot en met fabriekshallen is de sporTIG® Scheidingswand prima te gebruiken.

Ideaal akoestisch comfort volgens voorgeschreven nagalmtijden

Per ruimte kunt u het meest ideale akoestisch comfort creëren. De voorgeschreven nagalmtijden vanuit KVLO of NOC*NSF realiseert u hiermee eenvoudig. Met name voor tussenzalen was dit tot nu toe een uitdaging. Met de sporTIG® Scheidingswand tackelen we dit probleem voorgoed.

Wij kunnen voor u een meting doen conform ISA-N/A1.1 . NOC*NSF. Past u de door ons geadviseerde oplossing toe, dan staan wij garant voor het behalen van de geëiste of gewenste nagalmtijd. Daar kunt u op vertrouwen.

Download productblad

Ultiem Sportalternatief in vakantieperiodes!

Bent u bezig met een renovatieproject, waarbij het niet lukt om de gymzaal, sportzaal of sporthal vrij te plannen van gebruik? Wij bieden u een alternatief! Lees verder

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met sportTIG Scheidingswand

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons