Akoestiek in zwembaden 2019-07-29T08:58:03+00:00

Wij verbeteren akoestiek in zwembaden

Een zwembad is meestal een relatief grote ruimte met veel harde en gladde materialen, waar ook nog eens vaak kinderen in spelen. Dit zorgt ervoor dat er een bovenmatige galm in de ruimte heerst. Deze slechte akoestiek kunnen wij verbeteren voor u, zodat bezoekers uw zwembad als nog prettiger ervaren.

Lagere nagalmtijd

Door het aanbrengen van (chloor)waterbestendige geluidsabsorberende materialen verlagen we de nagalmtijd. Ook verbeteren we zo de spraakverstaanbaarheid tijdens zwemlessen en andere activiteiten. Het totale geluidsniveau in de ruimte neemt af. U zult het verschil direct merken.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor de akoestiekoptimalisatie van zwembaden hebben wij diverse producten in ons assortiment waaronder:

Recente projecten in zwembaden

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in het zwembad

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons