Akoestiek in sportaccommodaties 2019-01-09T08:00:25+00:00

Wij verbeteren akoestiek in sportaccommodaties

Sportaccommodaties zijn er in alle soorten en maten. Of het nu gaat om gymzalen, sportzalen, sporthallen, sportscholen, fitnessruimtes, tennis, squash-, klim- of ijshallen: wij hebben ervaring met het optimaliseren van de akoestiek.

Akoestiek én bescherming

In sportaccommodaties zorgt een goede ruimte-akoestiek ervoor dat zowel trainers, sporters als bezoekers geen hinder ondervinden tijdens het uitleggen en uitoefenen van een sport door overmatige galm. Maar we hebben ook producten die ervoor zorgen dat sporters worden beschermd tegen de harde en ruwe oppervlakken in de zaal. Zelfs over brandveiligheid denken we mee met u.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor sportaccommodaties hebben wij diverse producten die specifiek voor de diverse toepassingsgebieden geschikt zijn waaronder:

Recente projecten in sportaccommodaties

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in sportaccommodaties

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons