Akoestiek in onderwijs 2019-07-29T08:35:11+00:00

Wij verbeteren akoestiek in onderwijsgebouwen

Er verandert veel in de onderwijssector. De lesvormen, maar ook de onderwijsgebouwen kunnen variëren per school en per locatie. Eén punt dat in ieder geval voor alle vormen en locaties geldt is, dat er op de best mogelijke wijze kennis overgebracht dient te worden. Een goede ruimte-akoestiek is hiervoor essentieel. Daar zorgen wij voor.

Verbeterd opname- en concentratievermogen

Met name een goede spraakverstaanbaarheid en een juiste mate van nagalm is belangrijk. Door dit te realiseren, zorgen we ervoor dat het opname- en concentratievermogen aantoonbaar verbetert. Daarnaast hebben wij ook voor muzikaal onderwijs al diverse oplossingen geboden voor een optimale akoestiek.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor het verbeteren van de ruimte-akoestiek in onderwijsgebouwen hebben wij diverse producten in ons assortiment, waaronder:

Recente projecten in onderwijsgebouwen

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in onderwijsgebouwen

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons