Akoestiek in kantoren 2019-07-29T08:12:56+00:00

Wij verbeteren akoestiek in kantoren

Medewerkers in kantoren hebben baat bij focus. Daarbij is het belangrijk om afleiding zo veel mogelijk te voorkomen. Bijvoorbeeld afleiding door geluid. Heeft uw kantoor slechte akoestische omstandigheden? Dat kan leiden tot vermoeidheid en concentratieverlies, wat negatieve gevolgen heeft voor de arbeidsprestaties van uw medewerkers. Wij hebben veel ervaring met het verbeteren van de akoestiek voor kantoren en kunnen u op deze manier geld besparen.

Kosten besparen door betere akoestiek

Door het verbeteren en optimaliseren van de akoestische omstandigheden voorkomen we verminderde productiviteit en kan zelfs het totale geluidsniveau verlaagd worden met zo’n 3 tot 5 dB(A). Wij geven u graag een advies op maat voor uw situatie. Laat ons dus vooral weten wat uw wensen zijn voor uw kantoor.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor kantoren hebben wij diverse producten in ons assortiment waaronder:

Recente projecten in kantoren

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in kantoren

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons