Akoestiek in industrie 2019-07-29T09:38:51+00:00

Wij verbeteren akoestiek in industriegebouwen

Bedrijven uit de sector industrie maken vaak producten in grote productiehallen. De medewerkers worden daardoor veelal blootgesteld aan relatief hoge geluidsniveaus en slechte akoestische omstandigheden. Daardoor kan vermoeidheid en concentratieverlies ontstaan, wat negatieve gevolgen heeft voor de arbeidsprestaties. Kortom: het kost uw bedrijf geld. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het verbeteren van de akoestiek voor de industrie.

Minder lawaai, betere prestaties

Door het verbeteren en optimaliseren van de akoestische omstandigheden voorkomen we verminderde productiviteit en kan zelfs het totale geluidsniveau verlaagd worden met zo’n 3 tot 5 dB(A).

Voor andere geluidsreducerende maatregelen specifiek voor de industrie kunnen wij u onder onze divisie “Teensma Innovatieve Geluidbeheersing b.v.” verder helpen.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor fabrieken hebben wij diverse producten in ons assortiment waaronder:

Recente projecten in industriegebouwen

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in de industrie

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons