Akoestiek in utiliteit 2019-07-29T08:33:04+00:00

Wij verbeteren akoestiek in utiliteitsgebouwen

Gebouwen met maatschappelijke of bedrijfsdoeleinden noemen we utiliteit. Hieronder vallen bijvoorbeeld scholen, maar ook bibliotheken, ziekenhuizen, fabrieken, kantoren, winkels, garages en sportgebouwen. Kortom: gebouwen waar het belangrijk is om de akoestiek goed te regelen. Daar helpen wij u bij.

Hogere productiviteit, betere ervaring

Een goede ruimte-akoestiek in utiliteitsgebouwen zorgt voor een optimale verstaanbaarheid tijdens gesprekken en een prettig werkklimaat. Hierdoor verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers en de ervaring van bezoekers. Wij denken graag met u mee om de akoestiek te verbeteren.

Naar overzicht doelgroepen

Producten

Voor utiliteitsgebouwen kunnen wij akoestische maatregelen treffen m.b.v. onze diverse producten waaronder:

Recente projecten in utiliteitsgebouwen

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen in utiliteitsgebouwen

Het scala aan oplossingsmogelijkheden die TIG Akoestiek kan bieden is enorm breed en gericht op diverse doelgroepen. We kunnen ook altijd één of meerdere producten of productvariaties toepassen. Uw vraag is onze uitdaging.

Ook als u hier niet direct het product van uw keuze vindt, dan kunnen wij u ongetwijfeld een oplossing op maat bieden. Uiteraard geven wij in alle gevallen een resultaatgarantie voor onze oplossing van uw probleem!

Meer over ons