Ultiem Sportalternatief in vakantieperiodes!

Bent u bezig met een renovatieproject, waarbij het niet lukt om de gymzaal, sportzaal of sporthal vrij te plannen van gebruik? Wij bieden u een alternatief!

Wanneer u kiest voor montage buiten een vakantieperiode om, kunnen wij in samenwerking met Nijha u een ultiem sportalternatief bieden in de vorm van de SportContrainer! Daag je leerlingen uit en ervaar de voordelen:

  • Eenvoudig en overal te plaatsen
  • Duizend-en-één sportmogelijkheden
  • Mogelijkheden tot uitbreiding
  • Helemaal van deze tijd/ondersteuning met ContrainerApp

De sportContrainer is mobiel, flexibel, uitdagend, urban en nog veel meer. De SportContrainer heeft een compacte opbergstand en een handige bergruimte, zo heb je alles bij de hand. Bij het huren van de sportContrainer wordt de container daar geplaatst, waar u hem wil hebben. Er zijn huurmogelijkheden vanaf 1 week tot 3 maanden.

Bel of mail en vraag één van onze collega’s naar de mogelijkheden!

Contact

 

De SportContrainer

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2019-07-22T12:53:44+00:00