Webinar: Akoestiek in sportaccommodaties

Afgelopen week heeft M3V Advies & Management in samenwerking met Odin Wenting Bouwadvies B.V. en TIG Akoestiek een webinar gehouden over akoestiek in sportaccommodaties. Hoe los je een hoge nagalmtijd in een sportaccommodatie op of hoe verbeter je de spraakverstaanbaarheid? En beter nog, waar moet men op letten bij het bouwen van een nieuwe gymzaal, sportzaal of sporthal, om te voorkomen dat er achteraf van alles uit de kast moet worden gehaald om aan de nagalmtijd norm te voldoen en een prettige akoestiek te creëren? Dit zijn een aantal vragen die aanbod zijn gekomen tijdens het webinar en het biedt o.a. bestuurders, beleidmakers, directie, gymdocenten en sportinstructeurs (nieuwe) inzichten en handvaten bij het maken van de juiste keuzes.

Bekijk de gehele webinar hiernaast!

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2020-07-03T14:27:09+00:00