TIG Akoestiek is aanwezig op de Thomas oriëntatie dag 2019!

Op donderdag 18 april is TIG Akoestiek aanwezig op de Thomas oriëntatie dag 2019! De Thomas oriëntatie dag is de grootste studiedag in de Benelux voor  professionals op het gebied van Lichamelijke Opvoeding. De studiedag is bedoeld om verbinding met het werkveld te zoeken, de organisatie creëert jaarlijks een hoogwaardige studiedag waarbij beleving en inspiratie centraal staat. Dit jaar vindt de Thomas oriëntatie dag voor de 51e (!) keer plaats.

Omdat wij veel waarde hechten aan het verstrekken van de juiste informatie betreffende akoestiek, zijn ook wij deze dag aanwezig. Voor ons staat deze dag in het teken van, op een laagdrempelige manier akoestiek toelichten aan vakleerkrachten. Heeft u vraag over akoestiek en/of onze toepassingen? Onze collega’s staan u graag te woord!

contact
Naar de producten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2019-04-15T07:09:15+00:00