Sporthal Udens College 2019-03-12T13:01:11+00:00

Project Description

Sporthal Udens College

Projectdetails

In samenwerking met Binx Smartility hebben wij in de nieuwe sporthal van het Udens College diverse maatregelen mogen treffen. Omdat we vanaf het begin stadium bij de bouw van de nieuwe sporthal betrokken zijn, hebben wij kunnen faciliteren in de akoestische totaaloplossing. In combinatie met een tweetal sporTIG scheidingswanden en het sporTIG wandsysteem (verdiept in de wand) voldoen alle zaaldelen aan de vereiste nagalmtijd. Hiermee hebben wij het praktische bewijs, dat midden-zaaldelen met de sporTIG scheidingswand voldoen. Wij zijn er trots op!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG scheidingswand
  • sporTIG wandsysteem
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons