Sporthal De Stroekeld Rijssen 2019-08-28T14:03:27+00:00

Project Description

Sporthal De Stroekeld

Projectdetails

De Gemeente Rijssen-Holten heeft eind maart te maken gekregen met een brand in sporthal De Stroekeld te Rijssen. Een vervelende situatie wat heeft geleidt tot een grote hoeveelheid rook & roet schade. Naast dat de gemeente opdracht gaf om dit zo snel mogelijk op te lossen (voor begin nieuwe schooljaar), is akoestiek hier een slepend aspect. Jarenlang heeft men in de gemeente Rijssen-Holten vele problemen gehad met de akoestiek, wat zelfs heeft geleid tot een staking van vakleerkrachten en het landelijk nieuws. Een tweetal sporTIG scheidingswand heeft in deze sporthal de absolute oplossing geboden. Men heeft in het middenzaaldeel geen extra plafondmateriaal en een gordijn (voor de oude scheidingswand) nodig, bovendien ziet de sporthal er een stuk strakker uit. In een relatief korte tijd hebben wij ons sporTIG wandsysteem en een tweetal sporTIG scheidingswanden gemonteerd met een tevreden klant en een mooi eindresultaat!

Gebruikte materialen:

  • 2 sporTIG scheidingswanden
  • sporTIG wandsysteem

“Onze complimenten voor de mooie vouwwanden die jullie hebben gerealiseerd. Zowel beheerders als leerkrachten zijn erg enthousiast over het product”

Dhr. B. Aalderink, Medewerker Bouwkunde Gemeente Rijssen-Holten
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons