Sporthal KV Wageningen 2018-12-20T15:13:59+00:00

Project Description

Sporthal KV Wageningen

Projectdetails

Bij één van de grootste korfbalverenigingen in Nederland; KV Wageningen, heeft TIG Akoestiek de sporTIG scheidingswanden mogen plaatsen. KV Wageningen heeft in samenwerking met bouwbedrijf Rots Bouw een nieuwe sporthal gebouwd aan de Marijkeweg te Wageningen, genaamd; Sportcomplex het Binnenveld. Samen met Rots bouw hebben wij in een vroegtijdig stadium kunnen kijken naar een ideale oplossing voor de akoestiek in de gedeelde zaaldelen en de gehele zaal. Het bleek al snel dat dit direct een scheidingswand zou worden met vele (extra) details, waaronder; een ondernet en speciale zijafwerking. Het heeft geresulteerd in een goed werkende scheidingswand, die het akoestisch boven verwachting doet! Tevens zijn wij verblijd met het feit dat de wand naast sterke absorberende eigenschappen, in praktijk ook erg goed scoort op het isoleren van het geluid. Tot slot is ook in deze zaal (en delen) de nagalmtijd wederom behaald!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG® scheidingswand

Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons