Gemeente Amsterdam 2020-05-12T12:46:44+00:00

Project Description

Gemeente Amsterdam

Projectdetails

In opdracht van Gemeente Amsterdam heeft TIG akoestiek in een drietal gymzalen akoestische maatregelen getroffen. Voorafgaand bleek vanuit de meetresultaten dat de gymzalen niet voldeden aan de nagalmtijd norm conform de NOC*NSF. Op basis van de metingen en uitgevoerde calculaties heeft TIG bepaald mét hoeveel absorptie deze gymzalen wél zullen gaan voldoen. Na het aanbrengen van een tweetal wandsystemen voldoen alle drie de gymzalen en is het akoestisch klimaat zeer prettig. Ook zijn de gymzalen met deze toepassing behoorlijk verfraaid en hebben ze een totaal ander aanzien!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG® wandsysteem
  • akoesTIG® screens
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons

Wij reduceren en beheersen geluid