Alexanderhal Rotterdam 2019-03-12T10:33:05+00:00

Project Description

Alexanderhal Rotterdam

Projectdetails

In de Alexanderhal te Rotterdam bleek de nagalmtijd behoorlijk slecht te zijn. Ondanks het enorme oppervlakte van de sporthal voldeed geen van de zalen aan de NOC*NSF vereiste nagalmtijd. De opdracht was door verschillende factoren behoorlijk complex. Neem bijvoorbeeld de montage, binnen een week moest een enorme hoeveelheid sporTIG wandsysteem,  akoesTIG screens en een heel nieuw plafond in het midden-zaaldeel aangebracht worden. Het was aanpoten voor onze monteurs, maar ze hebben het voor elkaar gekregen!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG wandsysteem
  • akoesTIG Super-G plafond
  • akoesTIG screen
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons