ASKO scholen Amsterdam 2020-01-09T09:07:23+00:00

Project Description

ASKO scholen Amsterdam

Projectdetails

Op de valreep van 2019 heeft TIG Akoestiek in de gymzaal van ASKO scholen (locatie: Amsterdam) akoestische maatregelen getroffen. Deze tóch moderne gymzaal voldeed helaas niet aan de nagalmtijd norm conform de NOC*NSF. Hierdoor zijn er akoestische maatregelen getroffen, om aan de nagalmtijd van 1 seconden te kunnen voldoen. De opdracht vanuit ASKO was, om met het sporTIG® wandsysteem, zo dicht mogelijk bij de huidige kleurstelling te komen. Vanwege het feit dat zowel het kunstleer als het aluminium in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar is, is dit geen enkel probleem. De beelden spreken voorzich!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG® wandsysteem
  • akoesTIG® screen
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons