Nieuwste innovaties op gebied van akoestiek

Het bestaansrecht van TIG Akoestiek is het ontwikkelen en innoveren van nieuwe producten op het gebied van geluidsbeheersing. Dagelijks zijn onze vakbekwame specialisten bezig met het bedenken en berekenen van maatgerichte oplossingen in o.a. sportaccommodaties. Ook aankomend jaar zal de vakbeurs voor sportaccommodaties een podium bieden, om het publiek kennis te laten maken met een aantal van onze nieuwste ontwikkelingen!

Inspelen op digitalisering in sportaccommodaties

Binnen het onderwijs is de digitale omgeving niet meer weg te denken in het lesprogramma. Ook in het bewegingsonderwijs zijn er steeds meer mogelijkheden om digitalisering toe te passen in de gymles. TIG akoestiek biedt uw sportaccommodatie de mogelijkheid, om op diverse manieren te projecteren en te integreren in de sportaccommodatie met het nieuwe akoesTIG smartscreen!

Duurzame scheidingswand

Mede in het kader van duurzaamheid hebben wij de sporTIG scheidingswand doorontwikkeld, om ook aan deze veelvoorkomende vraag betreffende duurzaamheid en hergebruik te kunnen voldoen. Door bestaande componenten – die voorafgaand zorgvuldig worden geïnspecteerd en gekeurd – opnieuw in te zetten, slaan wij een compleet nieuwe weg in. Veiligheid, bedrijfszekerheid en duurzaamheid staan voorop binnen deze ontwikkeling, die eveneens wordt gepresenteerd op de vakbeurs sportaccommodaties op 5 maart 2020 in Houten.

Wilt u meer informatie m.b.t. onze nieuwste ontwikkelingen? Klik op onderstaande button en één van onze collega’s staan u graag te woord!

Meer info ?

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2019-12-12T08:50:10+00:00