Inspelen op digitalisering in de gymles

Binnen het onderwijs is de digitale omgeving niet meer weg te denken in het lesprogramma. Leerlingen en docenten hebben een online agenda, cijfers worden digitaal bijgehouden en zijn inzichtelijk voor ouders, om zo de prestaties van zijn of haar kind te kunnen bekijken. Ook voor de vakleerkracht in het bewegingsonderwijs, zijn er steeds meer mogelijkheden om digitalisering toe te passen tijdens de gymles. Denk hierbij aan het gebruik maken van instructievideo’s en inspiratievideo’s, om zo de gymles nóg aantrekkelijker te maken. Om deze groep vakleerkrachten in zijn of haar behoeftes te kunnen voorzien, heeft TIG Akoestiek een mogelijkheid binnen een bestaand wandsysteem gecreëerd om dergelijke video’s te kunnen projecteren.

akoesTIG® Screen

Met het akoesTIG® Screen wandsysteem kun je eenvoudig een aanzienlijk geluidsabsorptieoppervlak realiseren in de ruimte doordat ze in groot formaat leverbaar zijn. De bekleding is bedrukbaar met iedere gewenste afbeelding. Door de vrijheid qua afmetingen en bedrukkingen, realiseer je hiermee een absolute verfraaiing van je sportaccommodatie. Omdat er op dit wandsysteem alles te drukken valt, heeft TIG Akoestiek een vlak gecreëerd waarop men kan projecteren (zie foto’s Zone.college Zwolle). Zodoende is het mogelijk om op een balvaste, akoestische wand video’s af te spelen!

het akoesTIG® Screen wandsysteem is niet alleen toepasbaar in sportaccommodaties maar o.a. ook in: Zwembaden, scholen, kinderdagverblijven, kantoren, gezondheidszorg etc.

Wilt u meer informatie over het akoesTIG® Screen wandsysteem of de mogelijkheden m.b.t. een projectievlak in uw sportaccommodatie? Onze collega’s staan u graag te woord!

Neem contact op
Digitale gymles
Digitale gymles 1

Foto’s: Zone.College te Zwolle

2019-07-30T08:30:36+00:00