De akoestische scheidingswand scoort in praktijk nóg beter dan de vooraf gemeten labwaarden!

Na het plaatsen van de eerste reeks sporTIG scheidingswanden en de daarbij behorende nameting, kunnen wij concluderen dat de akoestische scheidingswand in praktijk nog beter scoort dan vooraf is gemeten. De sporTIG scheidingswand is voor aanvang van introductie ruimschoots getest bij Peutz. Hier hebben wij gemeten met een zo’n groot mogelijk formaat, zodat we dicht bij de waarheid konden komen. In praktijk blijkt het zo dat de scheidingswand, dus nóg beter scoort dan vooraf is gemeten en berekend! Niet alleen de nagalmtijd daalt sterk met het aanbrengen van de sporTIG scheidingswand, maar ook op het gebied van geluidisolatie scoort de neerlaatbare scheidingswand goed.

Akoestische scheidingswand

De elektrische scheidingswand is dusdanig modulair opgebouwd dat wij per sportaccommodatie en per ruimte het meest ideale akoestische comfort kunnen bewerkstelligen. Door de modulaire opbouw zijn ook hinderlijke flutterecho’s voorgoed verleden tijd. Tot slot is in met name tussenzalen, waar tot voor kort het behalen van de nagalmtijd een lastige klus bleek, het probleem met de komst van de sporTIG scheidingswand eenvoudig te tackelen.

De sporTIG scheidingswand is onder andere gemonteerd op de volgende locaties:

  • (2x) Sport Centrum Papendal te Arnhem (Ruskahal)
  • (1x) Sporthal KV Wageningen
  • (2x) Sporthal Udens College
  • (4x) Diekmanhal Enschede
  • (2x) Sporthal de Stroekeld te Rijssen

Bent u opzoek naar een akoestische wand die de ruimtes in uw sportaccommodatie verdeeld, wilt u meer informatie over de sporTIG scheidingswand of bent u benieuwd naar referentieprojecten? Klik op onderstaande button of één van onze collega’s staat u graag te woord.

Meer informatie

Diekmanhal te Enschede

Udens College 

KV Wageningen

2019-09-11T13:01:20+00:00