250e sportaccommodatie in 2018 mogen voorzien van het juiste akoestische klimaat!

Onlangs heeft TIG Akoestiek haar 250ste sportaccommodatie mogen voorzien van een prettig akoestisch klimaat. Belangrijk onderdeel in de opdracht was het behalen van de genormeerde nagalmtijd, iets waarmee wij jarenlange ervaring hebben en 100% garantie voor afgeven. Een nameting heeft uitgewezen, dat ook deze zaal voldoet aan de door NOC*NSF gestelde norm! De getroffen akoestische maatregelen hebben naast het behalen van de nagalmtijd, ook gezorgd voor een verbeterde uitstraling van de sportaccommodaties.

Jarenlange ervaring

TIG Akoestiek heeft veel ervaring in het oplossen van problemen rondom ruimteakoestiek en in het bijzonder in binnensportaccommodaties. Het meten, berekenen en uitvoeren van geluidsreducerende en absorberende voorzieningen is onze expertise.

Totaaloplossing akoestiek

Met de ontwikkeling van de sporTIG® scheidingswand is TIG Akoestiek in staat om een akoestische totaaloplossing voor sportaccommodaties aan te bieden. Niet alleen de buitenwanden kunnen nu worden voorzien van akoestische maatregelen, maar juist de scheidingswand zorgt voor veel absorptie van het geluid. Op geen enkele plek in de zaal is een dergelijke oppervlakte absorberend materiaal toe te passen, als in de scheidingswand. Daarmee is het kinderlijke eenvoudig om de genormeerde nagalmtijden in gedeelde zalen te behalen.

Meer weten?

Wij denken graag met u mee over het verbeteren van de akoestiek in uw gymzaal, sportzaal of sporthal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Naar producten
2018-10-08T08:05:10+00:00