Dit jaar zijn wij wederom aanwezig, op de vakbeurs voor sportaccommodaties!

Op donderdag 14 maart is het weer zover, de vakbeurs voor sportaccommodaties 2019! De 8ste editie van dé beurs voor (binnen)sportaccommodaties wordt gehouden in de Expo Houten. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op beursstand 2.032. Wij vertellen u graag over onze nieuwe ontwikkelingen, ervaringen of geven u vrijblijvend advies op maat!

Over de beurs

Bent u in uw dagelijkse werkzaamheden bezig met het uitvoeren van ontwerpen, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van een (binnen)sportaccommodatie(s)? Dan is de vakbeurs voor sportaccommodaties dé ideale beurs voor u. De vakbeurs voor sportaccommodaties heeft zes redenen opgesteld, waarom dit evenement in uw agenda moet staan:

  1. 100% focus op (sport)accommodaties
  2. Bespaar zeeën van tijd
  3. Inspirerende sessies
  4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
  5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied
  6. Kosteloos en zorgeloos
Naar de producten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2019-02-13T11:20:42+00:00