Vakbeurs sportaccommodaties 5 maart 2020

Ook dit jaar is TIG Akoestiek aanwezig op de vakbeurs sportaccommodaties in Houten! Op donderdag 5 maart vindt de achtste editie van deze sportbeurs plaats in de Expo te Houten. Deze beurs is de ideale plek voor Gemeenten, (sport)bedrijven, aannemers, architecten en een ieder die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, inrichten, onderhouden en/of het beheren van een (binnen)sportaccommodatie. De focus ligt voor 100% op sportaccommodaties en de beurs is laagdrempelig en ongedwongen.

Net als voorgaande jaren zullen wij een aantal van onze nieuwste innovaties laten zien aan een breed publiek. Dit jaar zal o.a. het akoesTIG Smartscreen en een nieuw concept scheidingswand op de beurs gelanceerd worden! Wij zijn te vinden op standnummer 2.2.21 en staan u graag te woord!

Locatie: Expo Houten

Adres: Meidoornkade 22, 3992 AE Houten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2020-02-07T08:34:08+00:00