Vakbeurssportaccommodaties 5 maart 2020

Afgelopen week was de vakbeurs sportaccommodaties in de Expoproof hal te Houten. Ondanks de uitbraak van het Coronavirus (waar de organisatie van de beurs gepaste maatregelen op had getroffen) kunnen wij terug kijken op een succesvolle beursdag! Een leuk weerzien met bestaande klanten, het voeren van gesprekken met nieuwe klanten en als hoogtepunt het lanceren van onze nieuwe scheidingswand! De lancering van het nieuwe concept werd erg goed opgepikt, ook de KVLO was erg benieuwd naar alle ins en outs van dit type sporTIG scheidingswand. Door te klikken op onderstaande button is vanaf 7:16 minuut te zien hoe collega Peter van der Velde uitleg geeft aan de KVLO over de akoestische scheidingswand. Uiteraard denken wij graag met u mee of dit type scheidingswand óók in uw situatie geschikt is!

KVLO nieuwsbericht

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2020-03-11T13:14:49+00:00