Sporthal Puttershoek 2019-09-12T15:36:57+00:00

Project Description

Sporthal Puttershoek

Projectdetails

In opdracht van aannemersbedrijf Van Driel te Maasdam, heeft TIG Akoestiek de Kees Verkerkhal in Puttershoek onder handen mogen nemen. Een nagalmmeting vooraf wees uit dat de sporthal niet voldeed aan de norm conform de NOC*NSF en dat er behoorlijk wat absorptie nodig is om deze sporthal te laten voldoen. De aannemer heeft de sporthal voorzien van een nieuw plafond, waarbij TIG akoestiek advies heeft mogen geven ten behoeve van het juiste akoestische effect. Uiteraard is men er nog niet met alleen het toevoegen van absorptie aan het plafond. Ook het toevoegen van het sporTIG wandsysteem was in deze sporthal een must, om de nagalmtijd te kunnen halen. Met een prettige nagalmtijd en een strakke afwerking voldoet ook deze sporthal in Puttershoek aan de norm!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG® wandsysteem
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons