Sportcentrum West Rotterdam 2018-11-01T08:48:44+00:00

Project Description

Sportcentrum West Rotterdam

  • Sportcentrum West (1)
  • Sportcentrum West (5)
  • Sportcentrum West (2)
  • Sportcentrum West (3)
  • Sportcentrum West (4)

Projectdetails

In de sporthal van Sportcentrum West Rotterdam was er sprake van geluidshinder waarbij de vakdocenten last hadden van een te hoog geluidssniveau. Dit probleem is door TIG Akoestiek in een eerder stadium al verholpen en de nagalmtijd is behaald. Echter, sportbedrijf Rotterdam is nog op zoek naar een verfraaiende oplossing voor de uitstraling van de sporthal. Uiteraard hebben wij ook hiervoor een mooie oplossing! Onze akoesTIG Screens hebben ervoor gezorgd dat de uitstraling van de zaal er flink op vooruit is gegaan!

Gebruikte materialen:

Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons