Gymzaal Jan Ligthartstraat Rotterdam 2019-03-12T09:50:05+00:00

Project Description

Gymzaal Jan Ligthartstraat Rotterdam

Projectdetails

Wat betreft akoestiek is sportbedrijf Rotterdam één van de meest vooruitstrevende sportbedrijven. Vele gymzalen, sportzalen en sporthallen voldoen al aan de vereist nagalmtijden, op een enkeling na. Eén van die enkelingen is de gymzaal aan de Jan Lighthartstraat. Deze gymzaal voldeed niet aan de nagalmtijd en hier was bovendien een balvast systeem (plafond en wand) een vereist. Met o.a. het  sporTIG wandsysteem en Super-G plafond is dit vereiste perfect in te vullen. Na montage en uitgevoerde metingen kunnen wij concluderen, dat ook deze zaal voldoet aan de hedendaagse eisen!

Gebruikte materialen:

  • sporTIG wandsysteem
  • akoesTIG super-G plafond
  • akoesTIG screen
Naar overzicht projecten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek in de breedste zin des woords. Met een goede ruimte-akoestiek in uw accommodatie voorkomt u slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen.

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons